Immunerősítés

Kedves doktornő/ úr!

Én segítséget szeretnék kérni abban, hogy kislányom egy fél éve kezdte az óvodát, nagyon hamar megbetegszik nem igazán az a nagy betegség hanem csak egy kis orrfolyas, kis köhögés, viszont elég sokáig tart minimum egy hét de van hogy kettő. Nem nagyon szedtem idáig ilyen homeopátiás szereket ezért is érdekelne egy szakvélemény, hogy mit adhatok ilyen esetben,  esetleg megelőzésre is tudok neki adni ilyen szert? (kislányom 3 éves)

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Többféle homeopátiás lehetőség létezik az immunrendszer erősítésére. A legegyszerűbb az Echinacea D4 kúraszerű szedése. A következő módon javaslom a szer adagolását: 

Echinacea D4 vagy D6, naponta 1x3 golyót szopogasson el a kislánya egy hétig. Utána tartsanak egy hét szünetet. Ezt a kúrát (egy hétig szedi, egy hétig szünet) ismételjék meg háromszor. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.