Inkontinencia

Több éve inkontinenciávlal küszködöm. A nemrég forgalomba hozott Urostemol homeopatias készítmény.
segíthet-e rajtam. 75 éves vagyok, 42 éves koromban kivették a méhemet.

Válaszukat küszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.

Az Ön által említett szer nem homeopátiás készítmény, hanem gyógynövényalapú. Ettől még hasznos lehet, az összetevői nagyon jók.  A homeopátiás kezelés is tud segíteni az inkontinencián, de hogy mennyire, az sok mindentől függ. Egy biztos, az inkontinencia egy krónikus probléma, amelynek homeopátiás kezelése egyénre szabott, és csak egy homeopátiás orvos segítségével lehet megpróbálni kezelni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.