Ízületi kopás kutyánál

11 éves boxer kutyának izületi kopás miatt nehézkes a járása. Milyen szerrel lehetne enyhíteni a tüneteit?

Orvos válaszol

Kedves Ildikó. Homeopátiás szert akkor tudok javasolni, ha kicsit többet ír a nehézkes járásról, a fájdalomról.. Fontos lenne tudni, mikor rosszabb, mitől javul (természetes tényezők és nem gyógyszerhatás ami érdekes). Másik javaslatom Traumeel és a Zeel, amit meg lehet próbálni, és ehhez nem kell egyéni tünet.

Hagyományos gyógyszerek közül pedig a nem steroid a Rimadyllal együtt adott Nutradyl, de ezt  szerintem a kutya kezelőorvosa is pontosan tudhat…

Üdvözlettel Dr. Mátray Árpád, állatorvos, homeopata

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.