Jóindulatú prosztata nagyobbodás

Jó napot kívánok!

Jóindulatú prosztata nagyobbodásom van, 5,3x5,8x5,6 cm, melyen van egy közép lebeny. Ezen  lebeny miatt gyakori vizelési ingerem van és nehezen indul, fõleg éjszaka, mikor több vizelet összegyül. Hagyományos gyógyszeres kezelést kapok, ami többé-kevésbé fenntartja az állapotot, de mütétet javasolnak az orvosok. Egy pár hete homeopátiás kezelést kapok, Sabal Serrulata 7 és Pariera Brava 7 koktélt, naponta, ami nagyon jól bevállt.  A kérdésem az, hogy hosszabb távon, nagyobb potenciában, estleg más szer alkalmazásával van-e lehetõség  arra, hogy csökkenjen a megnagyobbodás és ne kelljen mûteni?

Elõre is köszönöm válaszát!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Ha a fent említett szerek segítenek, szedje őket. A tünetek pontos ismeretében lehetne arra kérdésére válaszolni, hogy milyen más potencia vagy más szer segítene. Lehetséges a tünetek további csökkentése homeopátiával, de ehhez személyre szabottan kellene szert választani, javaslom hogy keressen fel személyesen egy homeopata orvost. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.