Kivezetés

Tisztelt Homeopaták!

Április végén kaptam az első pfizer oltást, rá 4 napra elkezdett viszketni és hólyagosodni a talpam... Amit akkor egy új cipőre fogtam. Június elején megkaptam a második oltást. A probléma egyre nagyobb talpi területet érintett, hol jobb, hol rosszabb volt. Augusztus vége óta azonban nem múlik, mindkét talpam tiszta hólyag vagy épp száraz plakkos, sebes, néha a járás is fáj. Bőrgyógyász látta, a felírt krém semmit nem segített. Oltási mellékhatásnak gondolom... Ilyen esetben van-e még mód a kivezetésre?

Köszönettel
 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Van mód kivezetésre, keressen fel egy gyakorló homeopatát.

Honlapunk orvoslistájáról válasszon egy lakhelyéhez közel rendelő kollégát.

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.