Köröm problémák

Nagyon csúnyák lettek a körmeim. Mindegyik sárga, megvastagodott, eldeformálódott.Ez hirtelen történt, az egyik reggel úgy ébredtem, hogy csupa sárga és vastag volt. Csak a két kezemet érinti, a lábkörmömön  nincs probléma. Semmilyen allergiát nem mutat az allergia tesztem, csak az IgE molekulám 1010. A körömproblémák megoldására van valamilyen homeopátiás szer? Előre is köszönöm a választ! Üdv: Zsóka

Orvos válaszol

Kedves Zsóka!

Köröm problémák kezelésére legalább 1 tucat homeopátiás szer létezik, ezek közül az egyéb panaszainak és egyéniségének ismerete nélkül nem lehet könnyen választani. Forduljon homeopata orvoshoz, hogy kikérdezés, vizsgálat után pontosíthassa a gyógyszerválasztást!

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.