Koronavírus fertőzés kezelése

Tisztelt orvosok!

Érdeklődni szeretnék, hogy koronavírus fertőzés esetén milyen homeopátiás szereket javasolnak a különböző tünetek enyhítésére!

Tisztelettel

Evelin

Orvos válaszol

Kedves Evelin!

Koronavírus fertőzés esetén, mint minden egyéb heveny betegségnél az egyénnél meglévő tünetek alapján lehet homeopátiás gyógyszert javasolni. Ahány beteg, annyi féle tünetet produkál, és bár sok a hasonlóság, mégis mindenki egyedi eset. Írja le részletesen a tüneteit, az állapotát, akkor tudunk segíteni. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ha a tünetek változnak, a szert is változtatni kell, így ha nincs készlete otthon, mire beszerzi, már lehet, hogy újabb szerre szorul.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.