Meddig lehet szedni?

Szeretném megkérdezni h a hormeel cseppet meddig lehet  szedni .?.. először 2 hónapig napi 10 cseppet ittam rövid szünet után már több mint 1honapja 3*10 cseppet iszom...

Orvos válaszol

Tisztelt Ilon!

A Hormeel S csepp a női menstruáció zavaraira napi 3x10 csepp adagolásban hónapokig szedhető, feltéve, hogy a panaszok javulnak tőle, és nem okoz mellékhatást. A homeopátia elvei szerint azonban , ha a panaszok elmúlnak, csökkentse az adagolást heti 3 napra, ha ennyi is elegendő, heti 1napra. Állítsa be azt az adagolást, ami még éppen elegendő a panaszmentességhez.

Üdvözlettel

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.