Méhen kívüli terhesség

Tisztelt doktor/ doktornő!

Egy hónapja műtöttek méhen kívüli terhesség miatt. Sajnos előtte többször voltak felfázásos problémáim, esetlegesen lehetséges, hogy kis medence gyulladásom is volt, ami sajnos a méhen kívüli terhességhez vezetett (véleményem szerint), mert szervileg tökéletesen rendben vagyok, és mivel van már egy gyermekem, így abszolút ez lehetett a háttérben...Kisfiamnál kiskorában is használtam a homeopátiás golyókat, és most én is szeretném a tanácsát kérni, hogy melyik homeopátiás terméket ajánlja! Várom megtisztelő válaszát!

Üdvözlettel, Viktória

Orvos válaszol

Kedves Viktória!

Ha jelenleg van valamilyen heveny panasza, arra tudunk szert javasolni. A veszteségre (a terhesség befejeződése) érdemes lenne Ignatia C200-t bevenni 2 alkalommal, 3 - 4 nap különbséggel.  A felfázásra való hajlam krónikus probléma, ehhez homeopatával való beszélgetés kell.

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna
 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.