Nyugtalan láb

Egy éve vannak izomrángásaim testszerte. Neurológus kizárta mindenféle vizsgálattal a komolyabb betegségeket, de továbbra is megmaradtak napközben bárhol jelentkező izomrángások, éjszaka pedig végtagmozgások, melyek néha akkorák, hogy felébredek rá, vagy nem tudok visszaaludni.

Vannak jobb és vannak rosszabb napok.

Hónapokig nem tudtam elaludni csak altatóval mert lefekvéskor meg meg rándultak a végtagjaim. Akkor kezdődött minden. Most már elaludni el tudok citromfű teával.

Két diagnózisom van az egyik talán nyugatlan láb szindróma a másik a benignus fasciculatio.

Tudom, hogy el kell menjek egy homeopata rendelésre, de addig is talán tudnának valamilyen szert ajánlani.

Köszönettel: Zsolt

Orvos válaszol

Kedves Zsolt!

Jó, hogy kivizsgálás után, már diagnózissal jelentkezik homeopátiás kezelésre. Az ilyen tünetekre több választási lehetőség közül (35 féle szert ír a repertórium)az alábbi szert javaslom első körben: Zincum-phosphoricum C 30. Adagolás: 2 napig 1x5 golyó, 3 nap szünet utána ismételhető, max 20 napig.

Ha nem elégedett a változással, vagy új tünet jelentkezik, hagyja abba a kúrát és konzultáljon homeopata orvossal.

Dr. Sal Péter

Köszönöm:

Dr. Sal Péter házi gyermekorvos, homeopátiás orvos

www.rozsavolgyirendelo.hu

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.