Oltás kivezetés

Tisztelt Szakértő!

Korábban konzultáltam homeopata gyermekorvossal kisfiam oltásainak kivezetéséről.

Ő be és kivezetésről beszélt és a következőt javasolta például a BCG oltásnál:

Bevezetés:

oltás előtt két nappal, oltás előtt egy nappal, oltás napján BCG nozóda 30 ch - ból 10 golyót kell adni a délelőtti órákban, ugyanezen napokon délután Thuya 30 ch-ból 5 golyó. A Thuyát még oltás után egy nappal is kell adni.

Kivezetés:

1. hét : BCG nozóda 30 ch 5 golyó pl. szerda, szombat délelőtt 2.hét :szünet 3. hét: BCG nozóda 200 ch 5 golyó szerda, szombat délelőtt 4. hét : szünet

5 hét : BCG nozóda1 M 5 golyó szerda, szombat délelőtt 6. hét : szünet 7. hét : BCG nozóda 10 M 5 golyó szerda, szombat délelőtt

Minden oltást be is vezettem, de a kivezetést csak egy oltásnál csináltam meg, mert anyagilag nagyon megterhelő. Kb 2o ezer forintba kerül

1 oltás kivezetése, a magas potenciák nagyon drágák.

Sok helyen olvasom, többek között itt is, hogy oltás kivezetésnek azt javasolják, amit nekünk a bevezetésként írtak le. Szükség van a fentiek szerinti kivezetés részre is, kellenek tényleg ezek a magas potenciák? Egyik ismerősömnek sem javasolták ezt a fajta kivezetést és a patikában sem értik, hogy miért rendelek ilyen magas potenciájú szereket. A kisfiam egyébként egészséges és az oltások kapcsán nem volt problámája.

Előre is köszönöm a válaszukat!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező. Az Ön által leírt kivezetési módszer meghökkentő és számomra kicsit érthetetlen, pedig évek óta foglalkozom  oltás kivezetéssel.  Egy egészséges  gyermeknél valóban felesleges a magas potenciájú oltási nozódák beadása. Az "oltás bevezetése" fogalmat sem tudom hová tenni. Ha pontosan megírja, melyik oltásnál mi volt a "bevezetés" és mi volt a kivezetés, valamint, hogy hány éves a gyermek, megpróbálom a tennivalókat leírni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.