Oltás után tikkelés

Kisfiam Tetraxim (6 éves kori) oltást kapott kb. másfél hónapja. Közvetlen utána tikkeléses tünetei jelentkeztek. Kérdésem, hogy oltás kivezetést utólagosan is lehet-e alkalmazni? A Dipht Tet Pert IPV Vacc.2 C30-as golyócska megfelelő-e és ha igen, akkor milyen adagolásban? Válaszát előre is köszönöm

Orvos válaszol

Kedves Csilla.  

Ha oltás után idegrendszeri tünet lép fel, szinte kötelező a kivezetés, melyet természetesen később is el lehet végezni. A nozóda, amit kérdez megfelelő, de sokkal árnyaltabban kell a kivezetést ilyen esetekben elvégezni. Keressen fel, hogy ezt személyesen is megbeszélhessük.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.