Pfizer utáni panaszok

Üdv!
2 oltáson vagyok túl, egy pfizert májusban, egyet júniusban kapva.
Az első után néhány nappal jobb oldalon hasi panaszaim kezdődtek. Bordaív körül, illetve az alatt, néha teljesen fenn, néha inkább a köldöktől jobbra fáj, szúrkál. A fájdalom tompa, de azért érezhető és zavaró.
Hasi uh készült kb 3 héttel az első oltás után, epekőre gyanakodva, de negatív.
A második oltás után is ugyanezen panaszok vannak, jelenleg is épp fáj kb 3 napja. Háziorvos tehetetlen.
A fájdalom ha megjelenik akkor egyszerre kb 6-8-10 napot is tart, majd elmúlik pár napra és utána újra kezdődik a kör.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg háti izom? fájdalom sugárzik előre.... sajnos a hátam is sokat fáj, bár néha meg étkezéshez tudom kötni a dolgot...
Széklet rendben, savasság és gyomorégés gyakran van. Puffadás szintén.

Orvos válaszol

Kedves Borka!

Mindenképpen keressen fel személyesen egy homeopatát.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.