Potencia zavar

Potenciazavar nem megfelelö merevedésre szeretnék hosszu távu megoldást

Orvos válaszol

Tisztelt Tamás!

Ha a problémára hosszú távú megoldást keres, akkor az személyre szabott kell legyen. A potenciazavarra 260 szer van a repertóriumunkban, ezért ha javasolnék egyet, akkor annak nagyon alacsony a találati aránya. Anamnézis felvétel, személyes találkozás és személyre szabott krónikus szer lehet a megoldást, ezért nem spórolhatja meg homeopata orvossal való vizsgálatot és találkozást.

Dr.Sal Péter - házi gyermekorvos, homeopátiás orvos, www.rozsavolgyirendelo.hu

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.