Rosszalvó csecsemő

Jónapot kívánok

A segitsègüket szeretnèm kèrni 7 hónapos kisfiam nagyon nehezen alszik... van èjjel mikor legalább 10× felèbred èjjel ès cicit keres... nagyon nehèz igy de nemtudom hogyan szokathatnám le az èjszakai evèsről... nappal ha felkelek mellőle mindjárt felébred. sokat sir hurcolászni kell egèsz nap... van e erre valamilyen homeopátiás szer amivel kicsit elősegithetnènk a nyugalmát?

Orvos válaszol

Kedves Viktória, 

Egy nem alvó, nehezen fogzó kisbaba nem egyszerű. A leírását olvasva két szert próbálnék meg: elsőként a fogzáskor igen gyakran választott Chamomillát. Ezeknek a babáknak hordozásra  javulnak a panaszai, csökken a nyugtalanság. C15 potenciában naponta 3x2 golyót adjon a babának 4-5 napig. Ha ez nem segít még meg lehet próbálni a Pulsatilla C15 adását is, hasonló adagolásban. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.