Sérülés, fülcsengés

Kedves segítő Doktor!

Két problémám is van, amire megoldást keresek és a homeopátia már több mindenben segített eddig.
Az első: évek óta tartó fülcsengés, ami hol jobb, hol rosszabb (egészséges vagyok egyébként, sportolok, táplálóan étkezem, stb.)
Második: biciklis esés, mindkét csuklóm beütöttem 3 hete, azóta rosszabbodik, ínhüvely gyulladásos tünetek nem akarnak múlni (orvosilag nincs probléma, kivizsgálták).

Nagyon örülnék, ha tudnak ezekben segíteni!

Köszönöm szépen!!

Orvos válaszol

Kedves Péter!

A sérülésére próbáljon meg Arnica C30-t, 30CH-t naponta egyszer bevenni és Ruta grav C15,15CH napi kétszer. 5-6 napig próbálja.

A fülcsengés már nehezebb feladat, ehhez fel kell keresnie egy homeopatát, aki alapos kikérdezés után, elemezve az információkat, tud szert javasolni.

Üdvözlettel: dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.