Stressz

11 éves fiam most lett 5. osztályos és nagyon stresszel. Hányingerrel megy iskolába, ott nem is eszik egész délelőtt. Izgul a délutáni hazajárás miatt (busszal 5 km), általában egyedül jár haza! Milyen homeopátiás szert adhatnék neki a feszültsége oldásához?

Orvos válaszol

Kedves Zsuzsanna. Számos homeopátiás szer van a szorongás, stressz kezelésére. Hogy melyik szer lenne alkalmas a kisfiúnak, ahhoz több tünetet kell megírnia. Mikor kezdi a szorongást, mi látszik rajta, mire javul, milyen a viselkedése amikor stresszel. Izzad-e, sápadt-e, gyakoribb a mosdóba járás ilyenkor stb. Próbálja ezeket megfigyelni. Ha nem megy, keressenek fel egy homeopatát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.