Sulphur

Tisztelt Dr. Sal Péter!
Internetes utánolvasás után arra juttottam, hogy sulfur C30 at szeretnék szedni, mert szulfur tipusú tüneteim vannak.
Meleg intolerancia, melegre romló tünetek, amiket szeretnék kezelni. Az adagolást felnőttnek azonban nem tudom. Tudna javasolni?
Távkonzultációt vállal-e esetleg?
Köszönöm szépen

 

Orvos válaszol

Tisztelt Ann!   

Szívesen elemzem a tüneteit egy kérdőív segítségével és javaslatot teszek a Sulphurra vagy más szerre. Töltse ki az alábbi kérdőívet.

Homeopátiás szert az alábbi kérdőív kitöltésével tudok javasolni. (Csak a biztos rubrikákat jelöljék be, ami nem biztos, azt ugorja át!) Ha készen vannak, jelezze emailben!

https://rozsavolgyirendelo.wixsite.com/rozsavolgyirendelo/kerdoiv-akut-betegsegekhez

Köszönöm:

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.