Tanulási nehézség

Tisztelt Doktornő!

Tanítványom, amúgy jó tanuló, csak angolból vannak nehézségei. Alap dolgokat felejt el, már érettségi előtt áll, nem tud megszólalni, nem jutnak eszébe a szavak, nagyon nehezen jegyzi meg az anyagot, majd elfelejti. Nem tud összerakni egy mondatot, mert nem emlékszik a szavakra. Közben leblokkol, sírhatnékja van és gombócérzet van a torkában. Az ignatiat már próbáltam. Kissé molett, alacsony és nagyon kedves kislány.

Tanácsát előre is köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Csak elismerésem az Öné, amiért segíteni szeretne a tanítványának és nem is akárhogyan. Sajnos a mentális, pszichés problémákon a homeopátia csak akkor tud segíteni, ha a gyógyító jobban megismeri a pácienst, annak jelenét, múltját, külső és belső tulajdonságait. Javaslom, beszélje meg az ifjú hölgy szüleivel, hogy keressenek fel egy homeopatát.

Köszönjük a bizalmát.

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.