Ülőideg gyulladás

Ülőideg gyulladásom van, lassan egy hónapja tart és még mindig fáj a lábam és a derekam. Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam. (Tramadolt szedtem két hétig és B komplexet) Válaszát előre köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Emma!

Ahhoz hogy a panaszaira homeopátiás terápiát javasoljak, tudni kell pontosan, mit érez, mire romlik és mire javul a fájdalom. (mi váltotta ki a panaszt?milyen a fájdalom jellege? melyik napszakban van fájdalom? hidegre vagy melegre javul?van-e bármilyen kísérő tünet?) Ezen jellemzők alapján másfélszáz gyógyszer közül kell kiválasztani a megfelelőt.

Ezért javaslok egy gyakran használt szert: Causticum C 30. Adagolás:2 nap 1x5 golyó(1 dl vízben oldva, 2 ó alatt elkortyolgatva), 3 nap szünet után ismételhető.

Ha nem javul a panasz 2 ismétlés után, akkor változtatni kell a gyógyszeren.

Ekkor forduljon homeopata orvoshoz!

Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.