Vesekő

Tisztelt Szakértő!

UH vizsgálattal kimutatott több vesekövem van. A kérdésem az lenne, hogy lehetne-e valamilyen homeopátiás szerrel segíteni, hogy megszabaduljak a kövektől.

Előre is köszönöm válaszát.

Orvos válaszol

Kedves  Erika!

A vesekövesség hajlam magában csak ún. alkati szerrel csökkenthető, amihez meg kell ismerni a beteg személyiségét is. Ezért javaslom, forduljon homeopata orvoshoz alkati szer választása céljából. A kő okozta panaszokra (fájdalom, görcs) adható szer, pl. Magnezium-carbonicum C30. Adagolás: fájdalom esetén 5 golyó 1 dl vízben oldva, kortyonként 1 óra alatt.

Üdvözlettel, Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.