Bevezetés az Emberi Biokémia Módszer klinikai gyakorlatába - Ton Jansen előadása 2. rész

Egyesületi továbbképző előadás

Mikor: 
2024. február 17., szombat
Hol: 

ONLINE

 

Folytatódik az Emberi Biokémia Módszer Ton Jansennel!

Bevezetés az Emberi Biokémia Módszer klinikai gyakorlatába (2024. február 17. szombat) 

Dr. Ton Jansen & Roger Savage

Ezen az előadáson az első elméleti kurzus után a módszer gyakorlati alkalmazását tanulhatjuk meg olyan komplex, többféle mérgezéssel és szervrendszeri érintettséggel egyszerre prezentáló esetek bemutatásán keresztül, melyek jól illusztrálják a toxikus anyagok és a szervrendszerek Emberi Biokémia Módszer szerinti hierarchiáinak alkalmazását a kezelési terv kialakításánál. 

Helyszín: Online, magyar szinkron tolmácsolással (zoom linket az előadás előtti napon küldünk)

Részvételi díj:

Tagjainknak: 29.900 Ft + tagdíj (az előadás előtti nap délig történő befizetéssel)

Nem tagoknak: (Külsős érdeklődőknek: orvos, orvostanhallgató, állatorvos, gyógyszerész, homeopata vagy homeopata hallgató) 39.900 Ft (az előadás előtti nap délig történő befizetéssel)

Számlaszám: 11649001-50427900-49000006

Befizetés határideje: 2024. február 16. péntek déli 12 óra(Számlaszámunk: 11649001-50427900-49000006)

(Az előadás napján már nincs módunkban jelentkezéseket fogadni.)

Nyelv: Az előadás megtekintése választható szimultán magyar tolmácsolásban vagy eredeti angol nyelven is. A nyelvválasztás az előadás napján, a Zoom felületen elektronikusan történik. 

Az előadás diái angolul és magyarul is elérhetőek lesznek.

Visszanézhetőség, anyagok:

Figyelem! Tonék magyar nyelvű felvétellel kapcsolatos legutóbbi technikai problémái megoldódtak, a felvétel az előadás után pár nappal elérhető lesz. Az előadásról párhuzamosan angol és magyar nyelvű felvétel is készül, mely honlapjukon korlátlan ideig visszanézhető lesz. 

Program:

A tavaly novemberi egynapos tanfolyamon dr. Ton Jansen az általa kidolgozott és azóta is folyamatos fejlesztés alatt álló Emberi Biokémia Módszer elméleti rendszerébe és alapvető szabályaiba vezette be a magyar homeopatákat. 

Megerősítette, hogy a legtöbb modern betegség mögött állhatnak olyan különböző környezeti ártalmak, melyek kiválthatják vagy súlyosbítják azokat, de azt is, hogy ezek akár egy az egyben blokkolhatják is a gyógyulást.  Biztatott minden résztvevőt, hogy a környezeti mérgezések izopátiás semlegesítése sokszor akkor is meghozhatja a kívánt gyógyulást vagy a gyógyulás felé vezető pozitív fordulatot, amikor az individualizáltan választott szerek a mérgezettség, mint erős és konkrét fenntartó ok által blokkolva nem érik el a tőlük várt hatást. 

Megismertük egyes környezeti mérgek konkrét hatását, ezek célirányos izopátiás kezelési lehetőségeit, valamint a méreganyagoknak, illetve a szervrendszereknek is a kezelési terv kialakítása során alkalmazandó elméleti hierarchiáját. Megtanultuk azt is, hogyan támogassunk konkrét szerveket, és/vagy a teljes szervezetet, hogy minél gyengédebben segítsük elő a gyógyulást.

A sikeres elméleti bevezető folytatásaként idén egy kifejezetten gyakorlati fókuszú napot szerveztünk Nektek 2024. február 17-ére, melynek programja Ton saját praxisából származó valós, komplex, tanulságos esetbemutatásokra épül és betekintést ad:

  • az emberi biokémia módszer esetfelvételi technikáiba
  • komplex, többszörösen mérgezett esetek értelmezésébe
  • a környezeti mérgek és szervrendszerek elméleti rangsorával kapcsolatos klinikai dilemmák feloldásába
  • az eredményes, integratív, homeopátiás-izopátiás kezelési terv szakszerű kialakításába.

Feltétlen várunk, amennyiben részt vettél a 2023. november 4-i, Emberi Biokémia Módszert bemutató elméleti napon és érdekel a konkrét eseteket feldolgozó folytatás!

Ha nem volt alkalmad részt venni az elméleti bevezetésen, de érdekel a módszer, a november 4-i előadás videó felvételének megvásárlásával  vagy a Fighting Fire with Fire könyv tanulmányozásával is be tudsz kapcsolódni a gyakorlati napba.

Figyelem! Az angol vagy magyar nyelvű videófelvétel közvetlenül a tonjansenhomeopathy.com-on vásárolható meg (azaz nem tőlünk).

A Tonnal töltött idő optimális kihasználása céljából a már elhangzott elméleti módszertant aznap nem ismételjük, a februári nap kifejezetten a módszer gyakorlatba ültetéséről szól.  

Nap időbeosztása:

10.00 - 11.00: Előadás

30 perc szünet

11.30 - 12.30: Előadás

120 perc EBÉDSZÜNET

14.30 - 15.30: Előadás

30 perc szünet

16.00 - 17.00: Előadás és zárás

Várunk minden homeopata orvost, szakképzett homeopatát, gyakorló orvost és képzésben lévő homeopata hallgatót!

Dr. Ton Jansen (1956, Hollandia) - Hollandiában tanult klasszikus homeopátiát, majd antropozófus képzésben is részesült. 1987-ben nyitotta meg saját praxisát Den Hoornban, Hollandiában. Dr. Tinus Smits-el karöltve oktatta a Tinus által megalkotott CEASE terápiát, majd Tinus halála után ezt saját tapasztalatai alapján önállóan továbbfejlesztette, az egyszerű oltási károsodások kezelését a szélesebb értelemben vett környezeti mérgezések kezelésére is kiterjesztve. A környezeti mérgezések és a krónikus betegségek kapcsolatát folyamatosan kutatja. 

Az évek során Ton olyan modern betegségek kezelésére specializálódott, mint a szklerózis multiplex, a reuma, fibromyalgia, a Lyme-kór, a rák, a migrén, az epilepszia, az asztma, a PMS, a depresszió, az ADD/ADHD, az Asperger szindróma, a fóbiák és az autizmus. Sikeres praxisa mellett hazájában és nemzetközi szinten is folyamatosan oktat. Minden reggel egy Rudolf Steiner idézettel kezdi a napját. Könyvei: Fighting fire with fire és Human Chemistry.

Roger Savage MA  DSH  MRSH   FSHom - Tanár, majd homeopata. 40 éve praktizál. A homeopátia mindig is a nagy szerelme volt. Néhány évvel ezelőtt váltott online munkára. Jelenleg egyrészt a Homeopátia 24/7 nemzetközi homeopátiás segélyvonalon dolgozik, másrészt dr. Ton Jansen nemzetközi szemináriumainak társelőadója és koordinátora. Szabadidejében szeret zongorázni, zenét hallgatni és a Lake District tó partjain sétálni.

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Hozzájárulok az adataim Felnőttképzési rendszerben való felhasználásához.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.