Homeopátián innen és túl

Izgalmas programmal várunk Titeket májusi továbbképző napunkon. Olyan kollégáink mutatkoznak be, akik a homeopátia speciális területeit művelik, illetve emellett más tudományokat, technikákat is bevetnek a betegek gyógyulása érdekében.
 

Mikor: 
2020. május 23., szombat
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium, 1089. Budapest Üllői út 94-98.

Dr. Vajna-Balchandani Anna - Ton Jansen detox rendszere
Dr. Bartók Péter - Bélnozódák és a duofrekvenciás terápia a bélbetegségek gyógyításában klinikai esetekkel illusztrálva
Dr. Tolnai Valéria - Joalis, az irányított és ellenőrzött méregtelenítés és aromaterápia klinikai esetekkel illusztrálva
Dr. Borbély Katalin - Funkcionális orvoslás, híd az allopatia és a homeopátia közt?

A tanfolyam ára: 18 000 Ft

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.