Paci medicina: Hogyan támogasd lovadat homeopátiával?

Paci medicina: Hogyan támogasd lovadat homeopátiával?

Hol: 

ONLINE

 

Időpont: 2024. szeptember 14. szombat 9:00 – 13:00

Ára: 19.900 Ft (bankszámlaszám: 11649001-50427900-49000006)

(felvételt készítünk, mely az előadás után 1 hónapig visszanézhető)

(mindenki számára nyitott előadás)

ÓRAREND:

 9:00 - 9:45   Homeopátiás alapismeretek (Dr. Wallner Gabriella)

 9:45 - 10:30   Sebek, sérülések kezelése (Dr. Kravcsenko Tetyana)

10:30 - 11:15   A vemhesség, ellés, szoptatás támogatása (Dr. Mátray Árpád)

11:15 - 11:30   Szünet

11:30 - 12:15   Hogyan segíthetünk a beteg lónak, amíg megérkezik az állatorvos? (Dr. Mátray Árpád)

12:15 - 13:00   Viselkedés problémák kezelése (Dr. Csúz Andrea)
 

  • Szeretnéd, hogy lovad sérülései még hamarabb gyógyuljanak? 
  • Szeretnéd tudni, hogy ha kólikás lesz a lovad, hogyan támogathatod meg a belső öngyógyító erejét?
  • Szeretnél valami hasznosat tenni és támogatni lovadat addig, amíg kiér az állatorvos?
  • Szeretnéd vemhességét és a szülését támogatni, hogy kevesebb esélye legyen a komplikációknak és egészségesen szülessen a kiscsikó?

 

Homeopátiával nem csak emberekre, hanem állatokra, növényekre és sejttenyészeretekre is tudunk hatni. A megfelelő gyógyszer választáshoz, kiegészítő, támogató kezeléshez kapsz javaslatokat előadásunkon. Homeopátiás gyógyszerekkel lovad egészségesebb és ellenállóbb lesz. 

A homeopátiás készítmények olcsók, patikából könnyen beszerezhetőek, és adagoláskor nem kell "lódózist" adagolni.

Előadásunkat kifejezetten olyan lovasoknak szánjuk, akik szeretik természetes módon támogatni kedvenceiket. A kurzushoz nem kell egészségügyi vagy homeopátiás végzettség, kifejezetten úgy építettük fel, hogy minden érdeklődőnek érthető legyen.

 

Az előadókról:

 

Dr. Mátray Árpád, állatorvos, homeopata

1969-ben végzett az Állatorvos-tudományi Egyetemen,

1974-ben szak-állatorvosi diplomát szerzett.

1993-ban ismerkedett meg az alternatív állatgyógyászattal. Először az egyetemi posztgraduális akupunktúrás tanfolyamot végezte el, majd pedig a homeopátiás állatgyógyászat felé fordult érdeklődése. Hazai és külföldi tanfolyamokon sajátította el e módszer elméleti és gyakorlati ismereteit.

1993 óta folyamatosan vezetőségi tagja a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek, amelyben az Állatorvosi Szekció vezetője.

1993-ban nyitotta meg magánrendelőjét Bábolnán, ahol 1995 óta elsősorban homeopátiás módszerrel végzi kisállatok és társállatok ambuláns kezelését.

1995-ben Nemzetközi Homeopátiás Orvosi Diplomát szerzett a London College of Classical Homeopthie és a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület által közösen szervezett szakmai képzés keretében.

1996 óta az Állatorvos-tudományi Egyetemen posztgraduális képzés formájában oktatja a homeopátiát, 2005 óta pedig nem csak oktatója, hanem a tanfolyam irányítója is.

1997-től tíz éven keresztül kétévente magán kezdeményezésként szervezte az alternatív állatgyógyászattal, állattartással és élelmiszertermeléssel foglalkozó országos konferenciákat.

1997-ben Mátray dr. a Magyar Állatorvosi Kamarától az egész ország területére kiterjedő működési engedélyt kapott, melynek birtokában nagyállatok, főként lovak homeopátiás kezelését végzi, azok tartási, tenyésztési helyén.

2001-ben az Egyetem vezetése felkérte az Alternatív állatgyógyászat című 30 órás fakultatív tantárgy kidolgozására és oktatásának megszervezésére a nappali képzésben részesülő állatorvostan hallgatók számára. A tantárgynak azóta is témafelelőse és oktatója, előadásaira a hallgatók rendszeresen kiemelkedő létszámban jelentkeznek. 2005-ben megalapította a Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Állatgyógyászati Tagozatát, melynek jelenleg is elnöke.

Szerzője és szerkesztője több, az alternatív állatgyógyászattal és ökológiai gazdálkodással foglalkozó egyetemi tan- és szakkönyvnek.

Széleskörű szakmai és közéleti szervező munkáját számos kitüntetéssel ismerték el, melyek közül a legjelentősebbek:

  • 2007: A Magyar Állatorvosi Kamara Dr. Mócsy János díja
  • 2008: Az FVM 120 éves a magyar állami állategészségügyi szolgálat emlékplakettje.
  • 2009: A mezőgazdasági miniszter által adományozott Tolnay Sándor díj
  • 2009: A Bábolna Városi Önkormányzat Bábolna városáért kitüntetése
  • 2009: "Az év állatorvosa"- A Magyar Állatorvosi Kamara megyei szervezetének életműdíja

Dr. Csúz Andrea

Állatorvosként 1990-ben végeztem, 1999-ben vizsgáztam le homeopata állatorvosként az IAVH által akkreditált tanfolyam zárásaként. Korábban dolgoztam tejelő tehenészetben, lovak mellett, állatkertben, takarmányozási szaktanácsadóként és állatkórházakban. Jelenleg a saját kis családias rendelőmben praktizálok. A lovak mindig az életem részét képezték, 10 éves koromtól lovagolok, jó pár évig lovasíjásztam is.

Dr. Wallner Gabriella

1979-ben végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen. Első munkahelyem a Budapest Fővárosi Állategészségi Állomás volt, és ennek jogutódjától, a Pest Megyei Kormányhivatalból mentem nyugdíjba, mint hatósági főállatorvos. Közben férjem külföldi munkavállalása miatt 8 évet Németországban töltöttem és mint gyakornok, kisállatrendelőkben dolgoztam. Ott ismerkedtem meg a homeopátiával és az első kurzusokat ott végeztem. 1999-ben IAVH diplomát szereztem és 2000-től oktatom a homeopátiát egyetemi fakultáción, postgraduális képzéseken és ismeretterjesztő előadásokon. 2003-ban elvégeztem a Kisállatgyógyász szakállatorvosi kurzust. A kisállatrendelőm 1996-óta működik, elsősorban homeopátiával dolgozom.

A Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Állatgyógyászati Tagozatának elnöke vagyok és a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület Állatorvosi Tagozatának vezetője.

Dr. Kravcsenko Tetyana

Bábolna városának és a környékének helyi állatorvosa vagyok, alternatív állatgyógyász és homeopata. Én a kis kedvencek házi orvosa vagyok, mert az ő jólétük és egészségük megóvása az életcélom! Emellett a helyi önkormányzat képviselője, a győri rendőrkapitányság ukrán és orosz nyelv tolmácsa.

1996-2002 között végeztem el a Nemzeti Agrártudományi Egyetemet Kijevben, állatorvosi ágon, szakvégzettségem állatorvos-gyógyszerész.

2002-ben letelepedtem Bábolnán, mivel az állatorvosi egyetem után kaptam egy lehetőséget itt dolgozni. Magyarország - szerelem volt első látásra! Ezen évek alatt én minden erőmet, szívemet és a lelkemet is beleadtam, hogy része legyek ennek a közösségnek és a társadalom hasznos tagja! Ezért megtanultam a magyar nyelvet, történelmet és letettem a Magyar Állampolgársági vizsgát és esküt.

2021-ben honosítottam az állatorvosi diplomám a Budapesti Állatorvostudományi Egyetemen, amihez egy év alatt újra letettem a fő tantárgyakból a vizsgákat.

2016-2022-ig állatorvosi asszisztensként és kollégaként dolgoztam Dr. Mátray Árpád mellett.

2022-től átvettem a Bábolnai Állatorvosi Rendelő praxist Mátray Árpád doktor úrtól és azóta is ott dolgozom.

2019-2023-ig 4 éves továbbképzést végeztem, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság Egyesület által tartott Hasonszenvészeti Szabadiskolát, Bóna László által.

2023-ban tagja lettem a MÁOK Alternatív állatgyógyászati tagozatának.

 

 

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

 

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.