Hogyan hatnak a homeopátiás szerek?

2011. február 14., hétfő

Erre a kérdésre pontos válasz ma még nincs. 

Jelen ismereteink szerint a homeopátia energetikai, informatikai úton hat. A homeopátiás szer által a szervezettel közölt információ hatására a szervezet működése harmonizálódik és visszaáll a testi-lelki egyensúly, aktiválódnak az öngyógyító mechanizmusok. A válaszra - amit a kutatóktól remélhetőleg hamar megkapunk - homeopaták és nem homeopaták egyaránt kíváncsiak. 

Összefoglalva: a homeopátiás szerek nem materiális, hanem energetikai-informatikai úton fejtik ki hatásukat.

Kürti Katalin, Dr.

2011, február 14.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.