Homeopátia napja 2022. április 10. - Érdekességek

2022. március 30., szerda

Torokgyík gyógyítása  homeopátiával

(Kászonyi Dániel: Magyarhon négy korszaka: Torokgyík (részlet))

“Csakugyan meg is érkeztek a mondott napon, déltájban. Bibi olyan rekedt volt, hogy egyetlen hangos szót sem bírt kimondani. Az első pillanattól kezdve attól féltem, hogy a legszörnyűbb gyermekbetegséget, a torokgyíkot kapta meg. Aggodalmamat apjával is közöltem. Másnap délelőtt Bibi fönt volt, de rosszul érezte magát, és elkezdődött nála az a kakaskukorékoláshoz annyira hasonlító gyanús köhögés, amely az említett betegségnek csalhatatlan tünete. Éjszaka egyre rosszabbul lett. A gróf arra kért, menjek Pestre, s hozzam el Argenti doktort magammal. El is mentem, de Argenti nem volt otthon, Vácra utazott; ott lakott ugyanis, csak hetenkint háromszor ment föl Pestre. Azonnal sürgönyöztem neki, hogy jöjjön. Megvártam a vasútnál, majd Gyónra siettünk”

Folytatás:

https://www.homeopata.hu/hu/content/kaszonyi-daniel-magyarhon-negy-korsz...

Címkék: 
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.