Mire nem használható a homeopátia?

2011. február 17., csütörtök

Hiányállapotok kezelésére (pl. vitamin- ásványi anyag-, hormon hiány), műtétek helyett, intenzív terápia helyett, a szervezet szélsőséges kimerülési állapotaiban.

Összefoglalva: a felsorolt helyzetekben azonban mégis szóba jön kiegészítő gyógymódként, segítve a bevitt hiányzó anyagok felszívódását, beépülését, a műtétek és intenzív terápia utáni gyorsabb lábadozást. 

Kürti Katalin, Dr.

2011, február 17.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.