Pszichiátria homeopátiával

2016. február 26., péntek

Beszámoló a tanfolyamról

Az elmúlt  hétvégén egy teljesen más világba csöppentem. Olyan világba, ahol a pszichiátriai betegek meggyógyulása tény és evidencia. Olyan világba, ahol a páciens kinyílik az orvosa felé, és a legmélyebb érzéseket árulja el magáról. Ahol az orvos a páciense mimikájából, kézmozdulatából, jellegzetes szavaiból megérti a legmélyebb konfliktusát és erre kap gyógyszert. 

A videós eset bemutatások látványos változásokat mutatnak. A láthatóan szorongó, akadozva beszélő, karikás szemű, kialvatlan emberből  nyugodt, mosolygós emberek lesznek. A képzeteik világában élő, félelmeik gúzsával összekötött emberből  felszabadult, sugárzóan elégedett ember lesz. 

Egy újabb csoda módszer?

Nem, nem csoda. A homeopátia ilyet is tud. Persze, a látványos gyógyuláshoz sok minden kell.  Kell a páciens bizalma és elfogadása a kezelőorvosa felé és szükség van a kezelő orvosa  emberi és szakmai tudására - legfőképpen időre és türelemre a páciensek részéről. Hiszen az évek, évtizedek óta fennálló betegségek gyógyulásához, kioldódásához idő kell, a súlyosabb estekben akár egy-két-három év.

Ilyen tudásban merülhettünk el 3 napra a legutolsó hétvégén. Dr. Mahesh Ghandi homeopata pszichiáter tartott lebilincselően izgalmas, érdekfeszítő és vadonatúj távlatokat nyitó tanfolyamot.  

Láthattuk a 12 éves kora óta alkoholfüggő és depressziós, szorongó hölgy változását. Láthattuk a pszichózis szélén táncoló kényszer beteg gyógyulását, ahogy  a napi 8-10 tabletta pszichiátriai gyógyszer és ETC ( elektromos kezelés) kezelés  után a homeopátia felé fordult  és dr. Ghandi empatikus és alapos vizsgálata hogyan állapította meg a problémája esszenciáját és kapta meg erre a homeopátiás gyógyszerét.  

A videós esetbemutatások önmagukért beszéltek.

Persze, a gyakorlatban nem megy minden ilyen könnyen és gyorsan. De fontos ismerni azokat a lehetőségeket, amiknek valóban van esélye arra, hogy a páciens kigyógyuljon. És a homeopátia ilyen.

Gál Adrien

További oldalak

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.