Édes Eszter, Dr.

Édes Eszter, Dr.

ECH+LP- kardiológus szakorvos
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, II. ker.
Bejelentkezés: 
A rendelés átmenetileg szünetel.

Dr. Édes Eszter kardiológus szakorvos és homeopata orvos vagyok.

2006-ban végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (summa cum laude), 2012-ben kardiológiai szakvizsgát tettem.

A szakvizsgát megelőzősen a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjában dolgoztam, ezt követően a Medicover Egészségközpontban, illetve a VIII. kerületi szakrendelőben folytatom gyógyítói tevékenységemet.

2009 óta foglalkozom homeopátiával, 2010-ben Schüssler arcdiagnosztika tanusítványt szereztem, 2014-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen tettem licence vizsgát homeopátiából, ezt követően megkaptam ez Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy - ECH) nemzetközi diplomáját.

Pácienseimet előzetes telefonos időpont-egyeztetést követően II. kerületi rendelőmben várom szeretettel!

Rendelés: keddenként 17:00-20:00 (Előzetes bejelentkezés szükséges!)

Rendelési hely: Spineart Egészségközpont (1026 Budapest, Gyergyó utca 4/a)

Bejelentkezés: A rendelés átmenetileg szünetel.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.