Kopócsi Andrea, Dr.

Kopócsi Andrea, Dr.

Állatorvos
Rendelés
Rendelési hely: 
1048 Budapest, Megyeri út 218.
Bejelentkezés: 
+36-20-928-4425, hétköznap 9 - 19 óráig

1988-ban szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Az állatok gyógyításában fontos számomra, hogy kíméletes módon segítsem a pácienseket egészségük helyreállításában. Ehhez kínál hatékony megoldást a homeopátia.

1999-ben nemzetközi homeopátiás (IAVH) szakvizsgát tettem. Azóta praxisomban rendszeresen alkalmazom e szelíd gyógymódot, melyet ma már egyre több állattartó igényel.

A homeopátiás gyógymódok és az egyéb szelíd természetgyógyászati módszerek jól kiegészítik és segítik egymás hatásosságát; ezért indokolt esetben többféle módszert együttesen is alkalmazok a siker elérése érdekében. Így pl. a Bach-féle virágterápiát, Ayurvédikus készítményeket, fényterápiát, gyógynövényeket és nem utolsó sorban a természetes táplálkozásra is mindig figyelmet fordítok a terápia kialakításában. 

Minden esetben egyedileg határozom meg, hogy mely gyógymódokat alkalmazom, a teljesség figyelembevételével (holisztikus szemléletmód).

Az állatorvosi tevékenységem mellett a humán pszichológia egy alternatív ágát, a transzperszonális pszichológiát is alkalmazom. Ez irányú tanulmányaimat a Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetben folytattam. Ezzel a módszerrel emberek számára nyújtok segítséget, - mind önfejlesztési, mind terápiás célból (egészségi-, párkapcsolati- és karrier-problémáikban) -, ami egy ún. transzállapoton keresztül történik (sajátélmény-terápia).

Az állatorvosi tevékenységemhez is jól kapcsolódik e lelki terápiás lehetőség, hiszen sok esetben eredményes kiegészítője lehet ez a módszer az állat gyógyításának. Ilyenkor az állatot a gazdin keresztül is kezelem, a közöttük lévő közös energiarendszer feltérképezésével.

Dr. Kopócsi Andrea, homeopata állatorvos, "Állatorvoslás Szelíden"

www.kimintvet.hu

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.