6 éves oltás

Kislanyom 6 eves DPT oltasa következik, milyen oltasi nozodat erdemes megvenni elotte? Tovabba lanyom valószinúleg lyme pozitiv mert en is ezzel kuzdok jelenleg. Asztmas, es immunitasa gyengebb mint mas gyerekeknek. Külföldön nem kaphatna oltast, de Magyarorzsagon meg nem itt tartunk sajnos. 

Orvos válaszol

Kedves Anna.

Csak a kérdésére válaszolva a 6 éves oltás a Tetraxim, az ebből készült nozóda C30 és C200 a megfelelő. Pontosítani email-ben tudok, sebozsuzsa@gmail.com .

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.