Aesculus cortex

Gyakorlati kérdéssel keresem ezúttal. Az oldatot megrendeltük a kisfiamnak, ám sajnos az ön által javasolt golyócskákat (Aesculus cortex D50 golyócskák) nem sikerül beszereznünk.

Aesculus D30 és D60 vásárolható, de az nem ugyanaz. Mit gondol, mivel tudnánk helyettesíteni? Ill. honnan beszerezni az eredetit?

Üdvözlettel: Judit

Orvos válaszol

Kedves Judit!

Az alábbi címen lehet megrendelni a gyógyszert: www.seeapotheke.de (link is external)

Üdvözlettel: Dr. Papp Huba

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.