Alkati szer

Tisztelt DoktorÚr/Nő!

Fogzásra használható homeopátiás szerekkel kapcsolatban lenne kérdésem. kisbabám 1 éves, a Viburcol kúpot használjuk, de szeretnék alkati szert alkalmazni, hátha jobban beválna, viszont nem tudom melyik lenne a legalkalmasabb. Kisbabám éjfél körül felriad majdnem minden este, ilyenkor csak cicin tud visszaaludni, elég nyugtalan, izeg-mozog, forgolódik. Nappal nagyon jókedvű és kipihentnek tűnik, csak az éjszakai alvással van probléma. Kérem adjanak tanácsot melyik alkati szer lenne a legalkalmasabb kisbabám számára. Válaszukat előre is köszönöm.

Orvos válaszol

Tisztelt Édesanya!

Az alkati kezeléshez gyógyszer javaslatot a homeopata orvos csak számos információ birtokában tehet, ebbe tartozik a fogantatás, a várandósság eseményeit, a család öröklött betegséghajlamai, a baba fejlődési üteme, szokásai stb. Egy ilyen vizsgálat és kikérdezés kb 1-1,5 órát vesz igénybe. Ha erre van szükség, forduljon homeopata orvoshoz! (orvoslista: www.homeopata.hu)

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.