Alvás

Tisztelt szakértők!

11 hónapos kisfiam meg soha nem aludta at az ejszakat! 4 honaoos kora ota ahogy beindult a mozgasfejlodes azóta nagyon rosszak az éjszakák! Mar van 8 foga, négykézláb megy, ül illetve kapaszkodva ket lábon is tud mar menni. Nagyon ugyes szepen fejlődik viszont olyan mintha almában se tudna kikapcsolni es pihenni. Az el alvassal nincs gond, fürdés majd eves utan el is alszik de aztán ket ura mulva fel is kel mert akkor is négykézláb van vagy áll vagy ül es sir. Mostanaban sokat forog id almaban, viszont akkor nem ébred fel. Forog kettot harmat az agyon aztán alszik tovább.

Próbáltam mar adni neki a coffea tostat mert azt javasoltak viszont nem lett jobb a helyzet, óránként de van hogy fel oranket kelunk. Kérdésem az lenne hogy a tentoba homeot ki lehetne próbálni neki? Nem lenne tole baja? Vagy az a készítmény nem jo erte a problémára? Várom válaszát melyet előre is köszönök!

Orvos válaszol

Kedves Marika, 

A  fenti helyzetre a Tentoba mindenképpen javasolt, próbálja meg. A benne lévő szerek illenek erre a helyzetre. 

Ha ez nem válik meg, adhat mono készítményt, ami itt eszembe jut: lehet hogy elcsépelt, de a Chamomilla, mint első választandó szer, és ha ez nem segít próbálja meg a Kalium bromatumot. A mono készítményeket C12, C15 vagy CH 15 potenciában adja lefekvés előtt egy órával, 2 golyót kis vízben feloldva. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.