Amikor nem szabad online tanácsot adni

Tisztelt válaszadók!

Jelenleg az alábbi panaszokkal küzdök (bár gondolom ezek egymástól függetlenek?)

-jobb oldali csípőcsont fájdalom (kb 2 napja kezdődött) -homloktáji fájdalom, középen nagyon, fejfájás, halántékok felé is, fej rázására iszonyú fájdalom , szemüreg, szem is fájdalmas, olyan érzet, mintha mindig csukva kéne lennie, ólomsúlyú néha a szemhéj, néha tarkótáji fájdalom is társul ezekhez, fül mintha tele lenne, de nem fáj, ínyek is duzzadtak, vérzékenyek, fájnak -torokkaparás érzet, mellkas néha "szúr", szív körül is/ vagy középen szegycsontnál és nehéz (5ös skálán mondjuk 2.5es a fájdalom ilyenkor)- köhögés is van sajnos, ingerlő, száraz, de minimális, légcső körül néha csikiz, mintha rá lenne ragadva valami érzet kb folyamatosan (légvételkor is érzem), mellkasban hasonló érzés, de enyhébben.

Javul friss levegő beszívásakor, meleg ital fogyasztásakor, meleg fürdőre.

Milyen szerekkel tudnám támogatni a szervezetem?

Hálás köszönet!

 

Orvos válaszol

Kedves Petra!

Panaszai súlyossága, sokrétűsége miatt kivizsgálás javasolt, majd ennek fényében lehet homeopátiás támogatást adni, de ehhez is személyes konzultációra van szükség.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.