Baba tervezés

34 éves vagyok, babát szeretnék, ami nem igazán akar összejönni. Most megállapították, hogy a progeszteron szintem /+ LH teszt után 5 nappal/ nagyon alacsony. Van-e olyan homeopátiás szer amivel növelhető a progeszteron szint?

Köszönöm: Lilla

Orvos válaszol

kedves Lilla!

Létezik homeopátiás detoxikáló terápia, ami azon alapul, hogy ilyen korábbi gyógyszereket szedett, mi az ami megzavarhatta a hormontermelést.

Ehhez viszont erről információt kellene kapni.

A másik homeopátiás lehetőség úgynevezett alkati kezelést végezni, amihez szintén kikérdezés +vizsgálat szükséges, úgyhogy bármelyiket is választjuk, mindenképpen homeopata orvoshoz  kellene forduljon.

Üdvözlettel, Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.