Bypass műtét

Igen tisztelt Doktor Nő, ill. Úr.

Bypass műtétem lesz július elején és láttam, hogy milyen fajta homeopatikus szereket javasolnak pl Arnica Montana CH9 stb.. előtte  ill. utána, a tiszteletteljes kérdésem az lenne, hogy amikor én régebben bevettem (pl az Arnicát) akkor mindig működött az un. első rosszabbodás, tehát pl. az Arnicától erős szívdobogást kaptam, ennek ellenére próbálkozzak e a beszedésükkel.

Köszönöm válaszukat

Orvos válaszol

Kedves Endre,

nem írta meg milyen potenciájú Arnica-t szedett és milyen sűrűn. Az átmeneti rosszabbodást ezek változtatásával lehet elkerülni, illetve ha feloldja vízben a gyógyszert és abból vesz be. Ha emlékszik az előzményekre, írja meg gyorsan, aztán ehhez igazítanánk a gyógyszerelést. Műtét kapcsán érdemes homeopátiás szereket is szedni, de egyénre szabottan.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.