Cough-köhögés

Good day,
my dad has been coughing for about three weeks with no other symptoms.  He has seen a doctor who has prescribed him 'Fromilid 500mg'. She said he had bronchitis.  however after taking this medicine for a week,  there is no improvement.
Can he come for a consultation. He would like to cure himself with natural medicine or homeopathy. Also he his taking hypertension medication.

thank you for your reply.
Anissa

Orvos válaszol

Dear Anissa,

In case of prolonged cough, additional examinations, chest X-ray and otolaryngology examination and laboratory examination may be necessary. This can be arranged by your GP or homeopath. Choose a homeopathic doctor from our list of doctors to sign up for.

here is the link:

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.