Csontkinövés

Tisztelt Doktor/Doktornő!

Bal talpam sarkán csontkinövés van, sarkantyú. Ezen kívül lúdtalp és hallux rigidus is. Sajnos minden egyes lépés nagyon fájdalmas, bicegve közlekedek. Egy hónapja fizioterápiás kezelésre (heti háromszor UH és heti egyszer lökéshullám) járok, de nem javul az állapotom. Otthon tornáztatom a lábam, a talpi bőnyét és az Achilles ínyem is nyújtom. Milyen homeopátiás szert tud ajánlani, ami segít a panaszaim megszűntetésében?

Nagyon köszönöm!

 

Orvos válaszol

Kedves Judit!

Calcium fluoratum szedését javaslom elsősorban, ezt Schüssler só formájában javasolt szedni.

3x1 Calcium Fluoratum D12 vagy D6 tablettát szopogasson el naponta 2 hónapig.

Emellett Hecla lava 15 CH szedését javaslom, ezt is kúraszerűen: 

3 napig 3x5 golyó

3 napig 2x5 golyó

3 napig 1x5 golyó

3 nap szünet.

Ha a panapszok javulnak, ez a kúra többször is megismételhető.

Üdvözlettel:

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.