CT után

Szeretném megkérdezni, hogy milyen homeopátiás szerrel tudom kivezetni a ct sugarat a szervezetemből?

Köszönöm
 

Orvos válaszol
Tisztelt Gabriella!
 
A Rtg sugárzást követően a nemkívánatos hatások homeopátiás kezelésére javaslom: X rays C 30 golyót. Adagolása: 3 hétig heti 2 nap 1x5 golyó. (csak speciális patikákban rendelhető, melyek homeopátiára szakosodtak)
Emellett ha pirosság, fájdalom van a besugárzás helyén, akkor más szerek is szóba jöhetnek. (Belladonna, Apis stb.) ehhez forduljon homeopata orvoshoz, hogy javasoljon terápiát.
 
Üdvözlettel

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.