Éjszakai felriadás

Jó napot kívánok!

Kisfiam  3 és fél éves. Éjjel riadtan ébred és csak velünk tudvisszaaludni.Szinte sohanem aludta még át az éjszakát. Gyógyszertárban az arsenicum album 15 ch-t ajánlották. Megfelelő számára? Azt olvasom, h sok minden másra van? Mérgező arzénhoz van köze? 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

A gyermekkori alvászavarok kezelést érdemes megpróbálni homeopátiával, ha sikerül jó szert adni, az egész család megkönnyebülhet. 

Sok szer jön szóba, nem csak az arsenicum album - természetesen a homeopátiás arzén már nem mérgező, mert a homeopátiás gyógyszer készítése során a szer mérgező hatása elvész. 

Javaslom hogy olvassa el honlapunkon a csecsemőkor alvászavarról szóló cikket, ha jellemzőnek érzi valamelyik szert, próbálja meg adni gyermekének, C12, C15 vagy 15CH potenciában, lefekvés előtt egy órával 2 golyót  teáskanálnyi vízben feloldva.  

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.