Foghúzás- vérhígító kezelés

83 éves édesanyám fogorvosi beavatkozás előtt áll (4 db fog húzása), aminek ajánlott homeopátiás szere normál esetben az Arnica Montana. Ő Marfarin vérhígítót szed, amiről a beavatkozások idejére Clexane injekcióra fogják átállítani. Az ő esetében sem ellenjavallt a homeopátiás "előkészítés/rásegítés"? 

Köszönettel, A.M.

Orvos válaszol

Kedves Mária!

Édesanyja bátran szedheti az Arnica montana-t. Javaslom, hogy már a húzás előtti este szopogasson el 5 golyócskát. Ezt követően 3-4 napig szedjen 2-3x 5 golyócskát, illetve még 2-3 napig 1x 5 golyócskát. Ajánlott potencia C30 vagy D30.

Mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Üdvözlettel: Dr. Papp Huba homeopata fogszakorvos

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.