Gyógyszer mellékhatások

Jonapot. 3 hete  gyogyszer mellekhatasom volt  Rinosprayt es coldrexet hasznaltam. A gyomrom erősen elkezdett fajni sok gyomorsavam volt  voltam kivizsgalason rekeszservet allapitottak  meg de a gyomorsav nem kapcsolodik ezzel össze. Azt mondtak szihés eredetű.  A haziorvosom felirt nyugtatot    Aprazolam Sandozt  de fajt a fejem ,vernyomas ingadozas,hasmenesem volt. Nem is szettem tovabb de 3-4 napig fajt erosen a fejem de kibirtam  nem akartam  raszokni. De a gyomor idegem nem mult ell faj a szivem, a fejem, nem tudok  elaludni, jàr az ideg benem, a gyomorsavam is nő.  Mit tegyek ? Koszonom valaszat .

Orvos válaszol

Kedves Anna, Panaszai sokrétűek, de valószínűleg jól befolyásolhatóak homeopátiás kezeléssel. Javaslom, keressen fel egy homeopatát, aki egyénre szabott kezeléssel tud Önnek segíteni.

Üdvözlettel, dr. Sebő Zsuzsanna
 

Kérdezzen, válaszolunk

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.