Gyógyszer mellékhatások

Jonapot. 3 hete  gyogyszer mellekhatasom volt  Rinosprayt es coldrexet hasznaltam. A gyomrom erősen elkezdett fajni sok gyomorsavam volt  voltam kivizsgalason rekeszservet allapitottak  meg de a gyomorsav nem kapcsolodik ezzel össze. Azt mondtak szihés eredetű.  A haziorvosom felirt nyugtatot    Aprazolam Sandozt  de fajt a fejem ,vernyomas ingadozas,hasmenesem volt. Nem is szettem tovabb de 3-4 napig fajt erosen a fejem de kibirtam  nem akartam  raszokni. De a gyomor idegem nem mult ell faj a szivem, a fejem, nem tudok  elaludni, jàr az ideg benem, a gyomorsavam is nő.  Mit tegyek ? Koszonom valaszat .

Orvos válaszol

Kedves Anna, Panaszai sokrétűek, de valószínűleg jól befolyásolhatóak homeopátiás kezeléssel. Javaslom, keressen fel egy homeopatát, aki egyénre szabott kezeléssel tud Önnek segíteni.

Üdvözlettel, dr. Sebő Zsuzsanna
 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.