Gyomorfájdalom

En gyomorfajdalommal kuzdok, mar kb 2 honapja. Mikor elkezdodott fajt 2 hetig, voltak napok amikor nem. Azutan elmult magatol. 2 het szunet utan ujbol fajdogal. Most az utolso 3 nap pedig nagyon egett a gyomrom. Valoszinu sok a savam. Nem tudom kitapasztalni mi okozza mert ahogy mar irtam van hogy napokig nem faj. De mielott elkezdett fajni akkor vettem egy uj fajta Cvitamint 1ooo mg ,,de mar 3-dik nap fajt a gyomrom, csak akkor meg nem gondoltam hogy lehet attol, igy 1 het utan hagytam abba. A kerdesem milyen homeopatias szereket lehet erre a problemara szedni, es kb mennyi ido alatt van hatasa - Koszonom elore is valaszat

Orvos válaszol

Kedves Ágnes, 

Nem tudok pontos szert ajánlani, mert nem ismerem az összes tünetet. A homeopátiás szert a simile elv vagy hasonlósági elv alapján választjuk ki, ami azt jelenti hogy a beteg pontos tüneteit és panaszait összevetjük azokkal a tünetekkel, amiket a homeopátiás szerek okoznak egészséges embreekben a gyógyszerizsgálat során. Az a szer fogja mérsékelni a panaszait, amelyik hasonló tüneteket okoz egészséges embernek beadva. Tehát dióhéjban felsorolva, ismerni kell a fájdalom jellegét, mire romlik, mire javul, milyan a beteg általános és lelki állapota. És még a betgevizsgálat is hozzá tartozik az összképhez. 

Ezért javaslom hogy keressen fel egy homeopátiás orvost, aki alapos kikérdezés, betegvizsgálat után tud magának jó szert ajánlani. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.