Hajhullás és hüvelyfolyás

Hajhullásra és hüvelyfolyásra mit tud ajánlani?

Orvos válaszol

Kedves Kérdező,

Hajhullás és hüvelyfolyás a fő panasza.

A homeopátiás szereket a tünetek összképe alapján választjuk ki. Ez esetben fontos lenne tudni a panaszával kapcsolatos összes részletet.
Milyen jellegűek a panaszok, mitől romlik, mitől javul....és még sok egyéb információ is szükséges lenne. Ennek hiányában sajnos nem tudok pontos homoepátiás szert javasolni Önnek, orvos válaszol rovatunkban. Erre egy homeopátiás rendelésen lenne lehetőség, ahol mód nyílik a panpaszok alapos feltérképezésére és a pontos szerválasztásra. Javaslom hogy keressen fel egy homeopátiás orvost, a járványos időszakban kollégáink online rendelései működnek.   

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.