Láb dagadás

Üdvözlöm!

A páromnak kb 3 hete be van dagadva a lába. Van hogy a duzzanat lejjebb megy, de nincs nagy változás. Volt hogy nem igazán tudott lábra állni. Sajnos a munkánk olyan, hogy van amikor 10 órát vezet. Ill emelkedőn is fel kell menni. Túlsúlyos és cukros. Nem tudom, hogy a cipő nem volt megfelelő és pihentetés nélkül nem jön helyre? Ibuprofent es paracetamolt szedett ill flectort. A kérdésem az lenne, hogy ezek a gyógyszerek jók-e, ill mindenképp orvoshoz kell-e fordulni?

Köszönöm

Orvos válaszol

Tisztelt Noémi !

A párjának a tünetei súlyos alapbetegségre is utalhatnak, a keringési problémák kizárását feltétlenül szükségesnek tartom! Egy kardiológiai vizsgálatot és egy angiológiai vizsgálatot is javaslok sürgősen!
A szedett gyógyszerek csak az esetleges fájdalomcsillapitásra alkalmasak, ha nincsen fájdalma, ne szedje őket. Homeopátiás kezelés a kivizsgálás után jön csak szóba, de ehhez Homeopata orvossal  való találkozás és vizsgálat szükséges.

Javulást!

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.