Magas vérnyomás

Tisztelt Dr. Úr/Dr. Nő!

Olyan kérdésem lenne, hogy magas vérnyomás esetén szedhet-e Anyukám Crataegus globulit?(D6)
Most kapott új gyógyszert, (Cardura) ami valamelyest levitte a vérnyomását, de még mindig magas és szenved a mellékhatásoktól (étvágytalan, viszketés, izomgörcs szokott fellépni nála).

Köszönöm előre is a választ!

Orvos válaszol
Kedves Ágnes!
 
A homeopátiás kezelés egyénre szabott, ilyen kevés információ birtokában nem tudok válaszolni a feltett kérdésre, elnézést.
 
dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.