Mandulák

Orr és garatmandula

3 és fél éves kisfiam orrmandula nagyobbodással küzd (horkol), 8 éves kisfiamnak visszatérő tüszös mandulája miatt szeretném adni a lymphomiosot cseppeket.

Mennyi adagot adjak a gyermekeknek?

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

A három évesnek 3 x 10 csepp, a 8 évesnek 3 x 15 csepp, több héten át. A 8 éves problémáját alkati kezelés fogja megoldani.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.