Nehezen alvó baba

Udvozlom! Nagyon nehezen altathato a kislanyunk 3 eves. A tentoba homeot 4 este ota adok neki 1 tbl de mintha ejjel nyugtalanabb lenne . de lehet az is h kezdodott nala a 4 hatso ragofog most johet mert meg csak 16 foga van. a kerdesem h mennyit es hogyan lehet ebbol adni 4 tabl irnak de azt milyen elosztasban? Illetve h a fogzasra van olyan ami nem kup? Koszonom

Orvos válaszol

Kedves Bernadett!

Kisleánya, ha nehezen altatható, túlpörög, jó lehet a Coffea C 30 golyócska, adagolása: 2 nap este lefekvés előtt 1 órával 1x3 golyó (1/2 dl vízben oldva, kiskanállal nyelvére csorgatva fél óra alatt) 2 nap szedés után 2 nap szünetet tartsanak, ha segített, akkor ismételhető újabb 2 napig.A komplex szerek közül a Tentoba homeo max napi 4x szedhető, fél óra távolság tartandó a bevételek között, délután kezdje az adagolást, nem szükséges a napi egyenletes bevétel, lehet az összeset délutánra időzíteni. Ha 3 nap szedés nem hozott javulást, sőt, esetleg nyugtalanságot észlel, akkor ne adja tovább, mert ez a gyógyszer nem lesz jó leányának. Homeopata orvoshoz forduljon, aki vizsgálattal kizárja, hogy más problémája nincsen és tud javasolni egyénre szabott kezelést.

Köszönöm: Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.