Oltás

T.Doktornő!

Egészségügyben dolgozom, adminisztrátorként. Most kényszerítenek az oltásra. Én fémérzékeny vagyok,bizonyítottan, kivizsgáltak. Ami miatt még bizonyos élelmiszerek is tiltólistán vannak....meg természetesen a fémek.... Utána néztem, a nano technológia fémrészecskékkel dolgozik, még a kínai oltásban alimínium oxid van tartósítószerként.....A hisztaminra is két keresztes allergiám van és öröklötten trombózis veszély is fennáll... A víruson már átestem, van védettségi kártyám négy hónapig. Kérdésem, hogy mivel járhat kizárólag a synopharm beadása, vagy milyen homeopátiás szerrel lehetne kivezetni a szervezetemből. Vagy Ön szerint van esély a felmentésre az oltás alól?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel:Márta

Orvos válaszol

Kedves Márta, 

Sok posztunk szól erről a témáról, ha visszaolvas. 

Most sem tudok sok újat írni a  korábbiakhoz képest.

Oltáshoz a következő szerek ajánlottak: 

Az oltás alól szakorvosi igazolása adhat mentességet.

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian 

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.